• Gratis bezorgen al vanaf € 30 in NL
  • Meer dan 50.000 klanten gingen u voor!
  • Onze klanten geven ons een 8.9
Nieuwe types hervulbare patronen beschikbaar voor Epson en Brother Printers.
Nu beschikbaar, Refill Clips om de HP 300, HP301, HP302, HP303 en HP304 zelf te vullen. Met dit tooltje kunt u op eenvoudige wijze genoemde HP inktcartridges zelf vullen. Ook kunt u met dit refill tooltje makkelijk de overtollige lucht wegnemen.
Hedendaagse printtechnologie is sneller en goedkoper dan ooit tevoren, maar het is niet altijd direct duidelijk welk type printer het beste is voor specifieke opdrachten. Maak de verkeerde keuze, en u kunt honderden extra euro's per jaar opblazen op printerverbruiksartikelen - namelijk inkt of toner.
De nieuwe Brother cartridges zijn voorzien van een chip. Met deze resetter kunt u het inktniveau van de cartridge weer vol laten aangeven. Wij hebben Chipresetters voor de meeste Brother inktpatronen. Ze zijn gemaakt voor originele patronen, maar werken meestal ook op de Huismerk inktpatronen
Toner versus Drum
De tonercartridge is de container die het tonerpoeder bevat. De drumeenheid is een elektrisch geladen cilinder die dat tonerpoeder overbrengt op papier om tekst en afbeeldingen te maken.