dit is uw beste inkt deal!

Hervulbare inktcartridges, wat niet te vergeten...

Hoe werkt de beluchting van uw hervulbare inktpatronen

Op onderstaande foto ziet u de pijl aangeven hoe het beluchtingskamertje bij een Epson hervulbare inktpatroon er uit ziet. Het gekleure dopje moet dan ook worden verwijdert. Bij sommige typesHervulbare cartridge Epson kan het ook een transparant dopje zijn. Het ontluchtingskamertje is een klein geisoleerd kamertje en goed herkenbaar. 

Bij de Epson hervulbare patronen geldt; het dopje dat de grote kamer afsluit, is de vulopening (in dit geval met het transparante dopje).Deze wordt altijd weer afgesloten, het dopje dat de kleine kamer afsluit, is de beluchtingskamer. Dit dopje wordt verwijdert zodra men de patronen in de printer plaatst.

 

Bij de Canon hervulbare patronen wordt in de meeste gevallen de vulkamer afgesloten met een dopje, deze wordt ook weer terug geplaatst.

Hervulbare Cartridge Canon

De beluchtingskamer wordt over het algemeen afgesloten met een geel/oranje stripje, deze moet worden verwijdert.

 

 

 

Brother Hervulbare CartridgeBij Brother Hervulbare Cartridges wordt het ontluchtingskamertje afgesloten met een transparant dopje. De vulopening doorgaans met een gekleurd dopje. De vulkamer moet altijd weer worden afgesloten. Wees voorzichtig met de naald. Zorg ervoor dat u de wand van de cartridge niet raakt, deze is zeer gevoelig!

 

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb het privacybeleid ter kennis genomen.