dit is uw beste inkt deal!

Verzending en betaling

Verzendtarieven

Binnen Nederland bedraagt het verzendtarief:

  • Tot € 15,00 zijn de verzendkosten € 5,95
  • Van € 15,00 tot € 30,00 zijn de verzendkosten € 3,95
  • Vanaf € 30,00 verzenden wij GRATIS!

 

Voor Belgie, Luxemburg en Duitsland bedraagt het verzendtarief:

  • Tot € 30,00 zijn de verzendkosten € 7,95
  • Van € 30,00 tot € 100,00 zijn de verzendkosten € 6,95
  • Vanaf € 100,00 verzenden wij GRATIS!

Voor de rest van Europa is het verzendtarief € 9,95

Nu PostNL afhaalpunten bij MediaHolland

Uw online bestelling thuis laten afleveren is wel zo makkelijk. Maar niet altijd bent u in de gelegenheid het pakketje in ontvangst te nemen omdat u b.v. overdag werkt, of een dagje weg bent. Zou het niet fijn zijn als u het pakket kunt laten bezorgen op een locatie die u het beste uitkomt? Dat kan nu bij MediaHolland.

Zelf aangeven waar u uw bestelling wilt afhalen

U kunt kiezen voor uw thuisadres of u kunt uw pakket direct laten bezorgen bij één van de PostNL afhaalpunten in Nederland. Bijvoorbeeld bij de supermarkt of de tabakszaak op de hoek, op een dag en een tijd dat het u uitkomt. Uw bestelling ophalen is op die manier makkelijk te combineren met uw dagelijkse boodschappen en u profiteert van de ruime openingstijden. Het zal niet meer voorkomen dat u bij thuiskomst een niet-thuis-bericht aantreft. U heeft vanaf de dag van bezorging 3 weken de tijd om het pakket zelf op te halen.

Meer dan 2000 afhaalpunten

Tijdens het bestelproces geeft u aan op welke locatie u de bestelling op wilt halen. Het enige dat u hoeft te doen is aan te vinken bij welk afhaalpunt u uw pakketje wilt afhalen. De Locatiekiezer heeft de mogelijkheden al voor u opgezocht, ideaal! Met de Track & Trace code kunt u het pakket volgen en zien wanneer het klaar ligt op het afhaalpunt.

Als u een zending wilt retourneren om welke reden dan ook zijn de verzendkosten voor de afzender. Wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen.

Levertijden

MediaHolland probeert uw bestelling binnen 1-2 werkdagen bij u te bezorgen. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest.

Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 1-3 werkdagen geleverd.

Bestelling zelf afhalen

Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Hardenberg. Als u uw bestelling wilt afhalen, neem dan even contact met ons op om een afspraak te maken.