dit is uw beste inkt deal!

Contact

MediaHolland.nl is onderdeel van RonPage.

Ons adres
Postbus 431
7770 AK 
HARDENBERG 

T. 0523-235397
E. [email protected]
W. www.mediaholland.nl
K.V.K. Nr. 05071052
BTW Nr. NL001547106B81

Bankgegevens:
IBAN: NL76ABNA0484387898
BIC/SWIFT: ABNANL2A

Betalingen dienen te geschieden t.n.v. RonPage

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of via het ticketcenter.

Ticket/ Retouraanvraag

Om een retour aan te vragen moet u inloggen in uw account. Zodra u ingelogd bent gaat u aan de linkerzijde naar "Mijn tickets / Retour aanvraag". Hier vult u uw retour aanvraag in. Wij zullen z.s.m. instructies mailen hoe de retourprocedure moet worden uitgevoerd.

Verzendtarieven

Binnen Nederland bedraagt het verzendtarief slechts € 3,95.
Vanaf € 30,00 is de verzending GRATIS!

Voor Belgie, Luxemburg en Duitsland bedragen de verzendkosten slechts € 6,95.
Vanaf € 100,00 is de verzending GRATIS!

Voor de rest van Europa bedragen de verzendkosten € 9,95

Klachtenafhandeling

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Contact
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren
De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb het privacybeleid ter kennis genomen.