dit is uw beste inkt deal!

Welke oplossingen levert MediaHolland voor Canon...

Huismerk inktcartridges voor Canon printers

Welke opties zijn er allemaal om als alternatief te gebruiken i.p.v. de duurdere originele cartridges voor Canon printers?Huismerk Cartridges voor CLI-581 en PGI-580

Huismerk Inktcartridges voor Canon printers zijn een perfect alternatief, enerzijds omdat de prijs veel lager is dan bij originele cartridges. De kwaliteit van MediaHolland Huismerk inktpatronen is zeer goed. U zult geen verschil merken met origineel. MediaHolland Inktpatronen worden volgens de bekende ISO-normen geproduceerd, en voorzien van de hoogste kwaliteit Dye inkt, of Pigment inkt. Wij hebben ook alternatieve huismerk Inktcartridges voor de nieuwste CLI-581 en de op dit moment veel gebruikte CLI-571 inktpatronen. Voor de meeste series hebben wij multipacks en losse inkcartridges in ons assortiment. Ook voor de CL-546 en PG-545 cartridges hebben wij een alternatief.

Hervulbare Inktcartridges 

Hervulbare Cartridges voor CLI581 en PGI580Hervulbare cartridges zijn een handig alternatief als u nog goedkoper wilt printen. Met de speciaal ontwikkelde transparante Inktcartridges kunt u op eenvoudige wijze zelf de cartridges vullen. Doordat de cartridges transparant zijn, kunt u precies zien hoeveel inkt u kunt navullen. De Hervulbare inktpatronen zijn voorzien van rubber stopjes om het zo eenvoudig mogelijk te maken om de Inkcartridges na te vullen. In de praktijk geld; de vulopening wordt weer afgesloten, en de ontluchtingsopening wordt open gelaten voor de neerwaartse druk.  Dit voorkomt dat er een vacuüm ontstaat in de cartridge, en er geen inkt op papier komt.  
De meeste hervulbare cartridges zijn voorzien van een ARC chip. ARC staat voor Auto Reset Chip. De auto reset chip zorgt ervoor dat de Inktcartridge chip weer wordt gerest naar "vol". Zo houdt u dus de vulstandaanduiding zoals u gewend bent. Bij sommige nieuwe varianten wordt gebruik gemaakt van een One Time chip. Deze one time chip reset zichzelf één keer. Daarna heeft u geen vulstandaanduiding meer. Op dit moment zijn alle Hervulbare cartridges die geschikt zijn voor Canon voorzien van ARC chips.

CISS systemen

CISS systemen zijn systemen die voorzien zijn van grote externe inktreservoirs, die d.m.v. slangen met de printer zijn verbonden. 

CISS voor Canon CLI-571 en PGI-570

De CISS systemen zijn een mogelijkheid voor mensen die zeer veel printen. Ook deze CISS systemen zijn voorzien van ARC chips. De reservoirs zijn te vullen met soms wel 100 ml per kleur, waardoor u dus heel lang zorgeloos en goedkoop kunt printen. De installatie van een CISS systeem vergt wel enige handigheid, en soms kleine aanpassingen aan de printer. Dus denk goed na voor welk systeem u kiest.

  1. Huismerk inktcartridges
  2. Hervulbare Inktcartridges 
  3. CISS systeem
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb het privacybeleid ter kennis genomen.