dit is uw beste inkt deal!

Wat is het MediaHolland Huismerk

MediaHolland Huismerk Inktpatronen

Waarom kiezen mensen voor Inktpatronen van het Mediaholland Huismerk?

Als u kiest voor het MediaHolland Huismerk kiest u voor kwaliteit. Onze Inktpatronen en Toners worden geproduceerd onder de strengste ISO-normen, en hebben uiteraard alle benodigde cetificaten voor veiligheid en compatibilitiet voor uw printer.

De Goekope Inktpatronen en Goedkope Toners van MediaHolland zijn voorzien van de beste kwaliteit Toner en Inkt. Onze inktpatronen voor inkjetprinters zijn gevuld met de beste kwaliteit Dye inkt of Pigment inkt.

De inktpatronen die MediaHolland levert zijn allemaal voorzien van een chip, en klaar voor gebruik. Ook zal bij alle inktpatronen de vulstandaanduiding werken zoals u gewend bent. Ook zijn onze inktpatronen voorzien van individuele verpakkingen met duidelijke type-aanduidingen en dus goed herkenbaar.

Wat is het verschil tussen Dye inkt en Pigment inkt?

De meeste inkjetprinters gebruiken inkt op basis van kleurstof (dye), Dye inkt is een inkt op waterbasis. Bij Pigment inkt is de drager olie. Fabrikanten kiezen op basis van toepassing en gebruikersgroep welke types inkt men voor een bepaalde printer gebruikt.


Zijn deze inktpatronen dan ook zelf na te vullen? Jazeker, zowel inktpatronen met Dye inkt alsook die met Pigment inkt zijn prima na te vullen. Wel is het het beste om het type inkt te gebruiken die ook voor de originele inktpatronen wordt gebruikt. Verschil tussen dye en pigment

Dus Dye inkt in inkpatronen die bij de originele variant ook Dye inkt bevat, en Pigment inkt bij inktpatronen die in de originele versie ook Pigment inkt bevatten. Hier vindt u ons assortiment refill inkt. Bij Dye inkt trekken de inktdruppels als het ware in het papier. De kwaliteit van het papier is dan ook van belang bij de afdrukkwaliteit. Bij Pigment inkt blijven de druppeltjes op het papier liggen. Klik hier voor ons printerpapier en fotopapier.

MediaHolland Huismerk Toners

Waarom kiezen mensen voor de MediaHolland Huismerk Toners?

De Goedkope toners van MediaHolland zijn een uitstekende keus voor uw laserprinter. DE perfecte kwaliteit en superieure afdrukken zorgen ervoor dat u altijd kunt vertrouwen op een perfecte presentatie, of de mooiste geprinte facturen voor uw bedrijf. De kleuren zijn uitmuntend, en de afdrukken blijven lang bewaard. De meeste Toners van MediaHolland bevatten meer tonerpoeder, waardoor u veel meer afdrukken kunt maken dan bij originele toners van de bekende merken; Brother, HP, Epson en Canon. Bij sommige merken worden de Toners in een Drum geplaatst. 

Iedereen die eigenaar is van een laserprinter is bekend met het vervangen van een tonercartridge. Niet iedereen is zo bekend met de drum. Dus voordat we verder gaan, laten we ze allebei definiëren:

Toner versus Drum

De tonercartridge is de container die het tonerpoeder bevat. De drumeenheid is een elektrisch geladen cilinder die dat tonerpoeder overbrengt op papier om tekst en afbeeldingen te maken.

Verschil tussen drum en toner

Beide componenten zijn essentieel voor het maken van een afdruk. Afhankelijk van de printer die u bezit, kunt u gewend zijn om af en toe uw drum te vervangen, of u hebt misschien nog nooit een drum moeten vervangen. Dus, waarom de inconsistentie? Het hangt allemaal af van het ontwerp van uw printer. Een drum kan apart worden vervangen, of met de tonercartridge samen, afhankelijk van de verbruiksbehoeften van uw printer. Laserprinters en hun verbruiksartikelen verschillen per printermodel. Sommige printers hebben alleen de tonercartridge nodig en andere vereisen dat u regelmatig zowel de tonercartridge als de drum vervangt. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw printer om te bepalen welke verbruiksartikelen geschikt zijn voor uw machine.