dit is uw beste inkt deal!

Refill Clips voor HP inktpatronen

Refill Tool voor HP301, HP302, HP303 en HP304

Nu beschikbaar, klik HIER!

Met deze refill clips kunt u op eenvoudige wijze bovenstaande HP Inktpatronen vullen en weer klaar maken voor gebruik in uw HP printer.

Refill Cip voor HP cartridges

Bij de clip worden 2 kussentjes geleverd, 1 voor de zwarte inktpatronen, en 1voor de kleuren inktpatronen. Deze kussentjes sluiten de inktuitlaat af, en bevatten een opening waarmee u met een spuit heel simpel de overtollige lucht wegzuigt. De inktpatroon past maar op één manier in de clip, dus het wijst zichzelf. Als u de HP inktpatronen hebt hervuld kunt u de cartridges terug plaatsen in uw printer. Als u een melding ontvangt dat de inktpatroon leeg is, houdt u de start/stop knop 5 seconden ingedrukt. Daarmee schakelt u de vulstandregistratie uit!. Dit geldt alleen voor de patroon die u erin plaatst. Als u op een later moment weer een nieuwe originele HP inktpatroon gaat gebruiken zijn alle functies weer normaal.Refill Clip voor HP Cartridges

Op dit moment is er ook een behoorlijk schaarste in lege HP inktpatronen. Daardoor is het soms moeilijk voor ons om voldoende voorraad te krijgen. Op deze manier kunt u toch gewoon printen, en u print ook nog eens heel goedkoop. Uiteraard leveren wij ook refill inkt voor uw HP printer. Een set van 4 flacons met alle kleuren vindt u hier!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb het privacybeleid ter kennis genomen.