firmware

Firmware updates uitschakelen (belangrijk)

Printerfabrikanten moeten het hebben van de cartridges/toners, en niet van de printers. Ze zullen er dan ook alles aan doen om u richting originele patronen te bewegen.

Nu doen ze dit tegenwoordig door middel van zogeheten automatische updates. Met deze updates zorgen ze ervoor dat sommige chips die op de cartridges zitten niet meer worden herkend door uw printer. Uiteraard zorgen wij er voor dat onze cartridges worden voorzien van de nieuwste chips, ook na een nieuwe update. Echter wordt u, terwijl wij een nieuwe chip ontwikkelen, gedwongen om over te gaan op dure merkcartridges.

Deze updates komen binnen via de vooraf geïnstalleerde software, waar u mee akkoord bent gegaan toen u de meegeleverde software heeft geïnstalleerd op uw computer. U kunt dit akkoord echter ook weer intrekken!

Maar hoe zit het dan met mijn drivers?
Drivers ondersteunen de communicatie tussen uw computer en het desbetreffende apparaat. Om te zorgen dat deze veilig, snel en correct met elkaar communiceren bent u afhankelijk van drivers en de bijbehorende updates. Driver updates voor uw printer komen binnen via Microsoft Updates zodra er een apparaat, in dit geval een printer, is verbonden met uw computer. Niet via de firmware updates van de fabrikant!

WebwinkelKeur

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »