Papier vast in de printer

  • Geplaatst op

Papierstoringen komen vrij vaak voor, maar probeer uit te zoeken waarom het gebeurt in plaats van een verkreukeld stuk papier uit de papierlade te halen/trekken!

Hoe herstel ik papierstoringen?

Papierstoringen komen vrij vaak voor, maar probeer uit te zoeken waarom het gebeurt in plaats van een verkreukeld stuk papier uit de papierlade te halen. Haal het papier uit de lade, open alle kleppen en kijk naar binnen. Misschien hebt u een zaklamp nodig om het papier en de lange pincet te zien om het te bereiken, vooral als het maar een heel klein stukje is dat van binnen is gescheurd.

Kijk onder de printer, want er kan een toegangspaneel zijn dat kan worden verwijderd om de papierinvoer te onderzoeken en schoon te maken.

Oud papier kan vocht opnemen, waardoor het kleeft en vervolgens door twee of meer vellen tegelijk wordt getrokken. Bewaar het in een zak tot het nodig is. Bekijk de probleemoplossingsvideo's van uw printermerk om te zien hoe u papier dat vastzit in printers kunt verwijderen.

Probeer ook dunner papier te gebruiken: de meeste thuisprinters zullen alleen maximaal met fotopapier werken. Ze kunnen meestal niet op de kaart printen omdat het te stijf is om rond de hoeken te worden gevoerd.

WebwinkelKeur

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »