Hervulbare patronen, wat niet te vergeten?

  • Geplaatst op

Let er altijd op dat het dopje dat het beluchtingskamertje afsluit van de hervulbare inktpatronen wordt gehaald op het moment dat men de patronen in de printer zet!

Hoe werkt de beluchting van uw hervulbare inktpatronen

Op onderstaande foto ziet u de pijl aangeven hoe het beluchtingskamertje bij een Epson hervulbare inktpatroon er uit ziet. Het transparante dopje moet dan ook worden verwijdert. Bij sommige types kan het ook een gekleurd dopje zijn.

Bij de Epson hervulbare patronen geldt; het dopje dat de grote kamer afsluit, is de vulopening! Deze wordt altijd weer afgesloten, het dopje dat de kleine kamer afsluit, is de beluchtingskamer, dit dopje wordt verwijdert zodra men de patronen in de printer plaatst.

Bij de Canon hervulbare patronen wordt in de meeste gevallen de vulkamer afgesloten met een dopje, deze wordt ook weer terug geplaatst. De beluchtingskamer wordt over het algemeen afgelsoten met een geel/oranje stripje, deze moet worden verwijdert.

     

WebwinkelKeur

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »