Advies: Schakel automatische firmware updates UIT!

  • Geplaatst op
  • Door Ron van der Kemp

Auto update van printer uitschakelen

Wanneer u voor het eerst een printerprogramma op uw computer installeert, wordt via een standaardinstelling meestal automatisch gecontroleerd of er een firmware upgrade is. Dit betekent dat de printer automatisch het volgende installeert; firmware-upgrades zonder dat hiervoor toestemming wordt gevraagd. Zodra de firmware-upgrade is voltooid, zal de printer de volgende melding kunnen geven als  u een nieuwe niet-originele cartridge gaat installeren:

Voedingsgeheugen Fout in het voedingsgeheugen

Dit bericht is misleidend, het belangrijkste doel van deze melding is om het gebruik van cartridges die niet origineel zijn te voorkomen/ tegen te gaan.
We hebben een aantal rapporten gehoord van onze klanten waarbij men niet meer kon printen/afdrukken na het installeren van niet originele inktpatronen/cartridges. 

U hebt absoluut het recht om cartridges/inktpatronen van derden te gebruiken in
uw printer. Als uw printer goed werkt met onze producten, en u wilt deze blijven gebruiken, raden wij u aan om de functie "Automatisch controleren op updates" in uw printer
programma UIT te schakelen!. Bekijk ook eventueel onderstaande video hoe dit werkt bij een HP printer.

https://youtu.be/G3qqUmFCuJE

 

WebwinkelKeur

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »